Exposicions de Terracota a la Galera

Museu de la Terrissa de la Galera

EXPOSICIONS TEMPORALS DE TERRACOTA

La Sala 2, sala d’exposicions temporals de Terracota al Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera, acollirà una exposició d’il·lustracions de Lara Gombau: “Cuentaviname”.

Lara Gombau és il·lustradora, muralista i té la capacitat d’integrar-se a tot tipus d’ambients, suports i registres. Com a il·lustradora ha participat en exposicions col·lectives i individuals, en algunes galeries americanes i en molts espais arreu de la península, dels quals destaquen: el Centre d’Artesania de Catalunya, l’Editorial Proa Espais, el Saló Eròtic de Levante, la Galeria Mitte, la Galeria Aktivitat, etc.

Com a muralista ha participat en diversos festivals tant a Catalunya, com a l’Estat espanyol i l’estranger. També ha realitzat tallers mural amb nens de diverses edats i murals de grans dimensions per a particulars o entitats, com per exemple: “Remendadores d’un poble menut”, del qual se’n pot gaudir a Les Cases d’Alcanar.

Tenim el plaer d’acollir aquesta exposició al nostre centre amb una tècnica no tan habitual com la pintura però igualment interessant sinó més.

La il·lustració permet que a través d’una imatge entenguem un missatge i la Lara a “Cuentaviname” ens presenta “una col·lecció d’il·lustracions inspirades en els contes clàssics, reinterpretades amb la perspectiva de l’autora que transporten i fan reflexionar a l’espectador esbrinant cada conte”(Lara Gombau).

La seva excel·lent tècnica, utilitzant els colors de manera harmònica, palesant dinamisme, volums i perspectiva amb composicions animades, vives i reals són una clara mostra del seu gran talent com a il·lustradora, cosa que ens permetrà gaudir immensament d’aquestes esplèndides composicions.

  • Horari: dimecres a divendres de 9:30h a 13:30h i dissabtes, diumenges i festius de 12:00 a 14:00h.
  • Aforament limitat.
Descarrega el programa aquí.

Per a més informació, visiteu galera.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details