14ª edició de la cursa l’Olla de Núria

14ª EDICIÓ DE L’OLLA DE NÚRIA

La cursa, organitzada per la Unió Excursionista de Vic, arrencarà el diumenge 13 de juny a les 9 del matí i tornarà a omplir de corredors la Vall de Núria després de la cancel·lació de l’edició de l’any passat arran de la pandèmia.

L’Olla de Núria que se celebrarà el cap de setmana de l’12 i 13 de juny a la Vall de Núria (Ripollès) donarà el tret de sortida a les Golden Trail World Series amb un cartell de corredors de luxe. Gairebé un centenar d’atletes de renom internacional en el món de l’trail running han confirmat la seva presència en una cursa que arriba a la seva catorzena edició, que també acollirà els Campionats de Catalunya de la FEEC (Federació d’Entitas Excursionistes de Catalunya) serà retransmesa per TV3.

Amb 21,5 kms de recorregut, es una cursa de muntanya on no es trepitja ni un metre d’asfalt. El 72% del seu recorregut és per sobre del 2.700m. L’Olla clàssica ascendeix al Puigmal, a 2.913 metres, per acabar baixant des del Pic del Segre, 2.809m, tot passant pel Coll de Finestrelles, control de pas de la cursa, continuant l’ascens al pic de Finestrelles, 2.827m, i seguint el coll i pic d’Eina.

L’Olla clàssica és una cursa autosufucient amb una dificultat tècnica que la fan exigent, compta amb unes vistes i entorn immillorables. L’Olla vol ser una cursa internacional que defensa i reivindica el paper de l’esport Català i de Catalunya al món.

Per a més informació, visita www.olladenuria.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details