Ruta del Patrimoni “Alcarràs Florit”

10ª RUTA DE PATRIMONI “ALCARRÀS FLORIT”: UN MANTELL DE COLORS PER GAUDIR

A partir del 11 de març tindrà lloc la desena edició de la ruta “Alcarràs Florit”, una oportunitat per conèixer de primera mà la bellesa del paisatge alcarrassí on es pot contemplar de prop un dels principals atractius turístics del Baix Segrià: els arbres (presseguers i les varietats nectarines i platarines) en ple procés de floració i observar el mantell rosa que s’estén als nostres ulls.

L’oferta turística que proposa Alcarràs per gaudir del paisatge encisador dels arbres en flor té molts atractius.

Dies de les rutes a escollir:

  • 11 i 12 de març
  • 28 i 19 de març
PROGRAMA DE LES RUTES

Les rutes es faran amb autobús per tal de donar una bona qualitat a la visita, fent-la més sostenible ambientalment i veure els paisatges que han inspirat la cineasta Carla Simon a realitzar la seva premiada pel·lícula “Alcarràs”.

  • 9.30 hores sortida.

Lloc de trobada: Plaça del Mercat (costat del Camp de Futbol). Sortida amb autobús fins el Pla de l’Alzina, on trobem un element patrimonial de gran importància per la vila: l’Alzina centenària.

  • 10.00 hores esmorzar típic alcarrassí, amb pa amb tomàquet i el tradicional Mandongo (botifarra blanca i negra) i pa amb oli i sucre, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Remember Company.

A continuació hi haurà una explicació de l’evolució vegetativa de l’estat de floració dels arbres a càrrec dels tècnics del Departament Agronòmic de Fruits de Ponent.

  • 11.00 hores s’agafaran els autobusos per fer un recorregut per diferents camps fruiters per veure diferents colors de la floració i temps per fer fotografies. per acabar la ruta es visitarà el pantà de l’Arròs, aquesta zona humida és un espai catalogat Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) i està inclosa dins l’espai de la Xarxa Natura 2000.
  • 12.30 hores Visita a l’Agrobotiga de Fruits de Ponent, amb tast de productes locals. Qui es vulgui quedar a dinar es facilitarà un llistat dels restaurants de la vila.

Preu:

  • Té un preu de 15 euros i inclou: desplaçament amb autocar, esmorzar, xerrada explicativa, tast de productes locals a l’Agrobotiga.
Places limitades
  • Venda d’entrades a www.alcarras.cat fins dos dies abans de la ruta o truca’n al 973 79 57 00.

Concurs Instagram

  • Alcarràs Florit ha convocat un any més un concurs a Instagram pels amants de la fotografia.
  • Els assistents a la ruta que vulguin participar hauran de penjar en aquesta xarxa social fotografies de la floració fetes amb el seu telèfon mòbil amb el hashtag #AlcarrasFlorit23.
Per a més informació visiteu la seva pàgina web: www.alcarras.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details