Terra de...

Catalunya és parada obligada per als amants de la natura.
La tradició dels tres tombs forma part de les celebracions que es fan en honor a Sant Antoni Abat, patró dels animals.
A la nostra terra podem descobrir una multitud de paisatges d’una bellesa natural imponent.
Catalunya sempre s’ha considerat terra de castells. Casa nostra compta amb centenars de fortificacions en excel·lent estat de conservació.
Descobreix les catedrals més espectaculars de Catalunya.
El camí de Sant Jaume de Catalunya El camí de Sant Jaume, la famosa ruta de pelegrinatge a Compostel·la, té també com a punt de partida diversos llocs de Catalunya. I és que aquesta travessa no només es pot fer...
Ubicats en indrets de gran interès paisatgístic, esdevenen excel·lents miradors del litoral.
Per carnestoltes totes les bèsties van soltes La festa del Carnaval o Carnestoltes és una de les més arrelades a Catalunya i entronca amb les velles celebracions romanes i amb altres tradicions paganes, encara més allunyades en el temps, lligades...
La tradició boletaire està fortament arrelada a casa nostra. Els bolets són una part important de la cuina catalana i molts aficionats gaudeixen de la seva recol·lecció al bosc. Us guiem per quatre de les comarques micològicament més prolífiques de Catalunya. Boletaires, agafeu el cistell que anem de cacera!
La llarga història de Catalunya es reflecteix en els nuclis de molts dels seus pobles. Et descobrim quatre viles medievals amb un encant especial.