La tradició boletaire està fortament arrelada a casa nostra. Els bolets són una part important de la cuina catalana i molts aficionats gaudeixen de la seva recol·lecció al bosc. Us guiem per quatre de les comarques micològicament més prolífiques de Catalunya. Boletaires, agafeu el cistell que anem de cacera!
Catalunya sempre ha estat una terra lligada a les begudes, fonamentalment vi i cava. Però casa nostra no només s’extreuen begudes de la vinya, sinó que també compta amb una llarga tradició de digestius, licors i destil·lats.
Descobreix els pessebres vivents de Catalunya Quan s’acosten les festes de Nadal, a moltes llars no hi falta el pessebre, una representació de la nit de Nadal amb el naixement de Jesús de Natzaret a Betlem. Els paisatges se solen...
Descobreix la Reserva de la Biosfera Ordino és la destinació turística del Principat d’Andorra que millor ha sabut conservar i respectar l’entorn natural. A 1.300 m d’altitud, és on es respira essència de muntanya, on el paisatge es presenta com...
Search
Search
This site uses cookies. Find out more about cookies and how you can refuse them.