Girona Temps de Flors

68a EXPOSICIÓ DE FLORS, MONUMENTS, PATIS I JARDINS

La ciutat de Girona es vesteix de gala un any més gràcies als milers de colors, formes i aromes que desprenen les seves flors. Del 13 al 21 de maig, la capital del Gironès acull un dels festivals més coneguts de Catalunya, Girona, Temps de Flors, on gairebé tots els espais, monuments i edificis públics, especialment al centre històric, queden engalanats per flors i ornamentacions diverses i ben atractives.

Totes les flors i les instal·lacions florals atrauen cada any centenars de participants, professionals i visitants de tot tipus, i la ciutat es transforma en tot un espectacle de textures i colors que donen vida pròpia a cada racó del seu conjunt patrimonial.

Durant la celebració de Girona, Temps de Flors l’oferta d’activitats i propostes turístiques augmenta de forma considerable, ja que la ciutat ofereix una gran varietat d’esdeveniments de caire cultural, gastronòmic i social que converteixen la capital en un indret de referència.

El creixement exponencial de la seva popularitat ha fet que Girona, Temps de Flors ja rebi centenars de visitants que arriben de diversos punts de la resta del territori i inclús de l’estranger.

De forma entusiasmada i ben curiosa, tots aquests participants poden passejar pels carrers de Girona i ser partícips de l’elegància i l’excepcionalitat que adquireix la ciutat gràcies als esplèndids muntatges florals.

Consulta tota la programació

La festa de gran reconeixement també es converteix en un clar exemple entre modernitat i tradició, ja que aquests monuments tan emblemàtics i històrics adquireixen una nova percepció i vistositat que augmenta, encara més, el seu atractiu.

Durant el festival de Girona, Temps de Flors, les propostes gastronòmiques s’amplien, ja que diversos restaurants i bars de la ciutat s’uneixen a les iniciatives de Gastroflors i Flors de Nit, les quals inclouen les flors com a ingredients en les seves receptes i còctels.

Pel que fa a la cultura, es programen actuacions i concerts a l’aire lliure així com també es munten parades de productes artesans en diferents punts de la ciutat com el Pont de Pedra o la Rambla de la Llibertat.

Per a més informació, consulta la web www.gironatempsdeflors.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details