Mercat del Préssec d’Ordal

MERCAT DEL PRÉSSEC D’ORDAL

El Mercat del Préssec d’Ordal es porta realitzant ininterrompudament a Subirats des de l’any 2005 i enguany arribarà a la 16ª edició. L’Ajuntament de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal organitzen el mercat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

A partir de juny, Sant Pau d’Ordal acull tots els caps de setmana de juny, juliol i agost un dels mercats més singulars de Catalunya amb un total de 8 productors que venen directament la producció pròpia de préssec al Mercat del Préssec d’Ordal.

Les parades de venda de préssec es complementen amb parades d’artesans agroalimentaris del municipi i la venda de vi i cava dels cellers de Subirats. Enguany s’espera novament una bona campanya d’aquesta fruita dolça amb denominació d’origen pròpia i conreada gairebé en exclusivitat a Subirats.

La inauguració virtual d’enguany serà el diumenge 13 de juny, a partir de les 10 hores, en directe per Instragram LIVE  de Turisme Subirats. Els protagonistes de la inauguració del mercat seran els mateixos productors, artesans, restauradors i cavistes que en diferents moments del matí s’aniran connectant en directe a les xarxes.

Aprofitant la inauguració, es donarà el tret de sortida a la temporada gastronòmica del Préssec d’Ordal amb plats cuinats per restaurants locals. L’experiència de visitar el mercat ofereix també activitats complementàries a la compra del préssec amb visites a obradors i cellers del municipi o passejades en família.

Per a més informació a turismesubirats.cat

Organitza:

Event Details
Event Details