Mercat del Préssec d’Ordal

MERCAT DEL PRÉSSEC D’ORDAL

El Mercat del Préssec d’Ordal es porta realitzant ininterrompudament a Subirats des de l’any 2005 i enguany arribarà a la 16ª edició. L’Ajuntament de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal organitzen el mercat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

A partir de juny, Sant Pau d’Ordal acull tots els caps de setmana de juny, juliol i agost un dels mercats més singulars de Catalunya amb un total de 8 productors que venen directament la producció pròpia de préssec al Mercat del Préssec d’Ordal.

Les parades de venda de préssec es complementen amb parades d’artesans agroalimentaris del municipi i la venda de vi i cava dels cellers de Subirats. Enguany s’espera novament una bona campanya d’aquesta fruita dolça amb denominació d’origen pròpia i conreada gairebé en exclusivitat a Subirats.

La inauguració virtual d’enguany serà el diumenge 13 de juny, a partir de les 10 hores, en directe per Instragram LIVE  de Turisme Subirats. Els protagonistes de la inauguració del mercat seran els mateixos productors, artesans, restauradors i cavistes que en diferents moments del matí s’aniran connectant en directe a les xarxes.

Aprofitant la inauguració, es donarà el tret de sortida a la temporada gastronòmica del Préssec d’Ordal amb plats cuinats per restaurants locals. L’experiència de visitar el mercat ofereix també activitats complementàries a la compra del préssec amb visites a obradors i cellers del municipi o passejades en família.

Per a més informació a turismesubirats.cat

Organitza:

Event Details
Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes