Visites turístiques al Monestir de Sant Cugat

Sant Cugat

VISITES TURÍSTIQUES AL MONESTIR DE SANT CUGAT

Nit de llegendes al Monestir

Una visita nocturna pel Monestir; on de la mà d’un monjo benedictí i guiats per la llum d’una llàntia, descobriràs la història, les llegendes i els éssers màgics que amaga el Monestir de Sant Cugat.

En una atmosfera de misteri parlarem de la vida i la mort, del bé i del mal, de la cultura pagana i cristiana.

La marató romànica del Claustre del Monestir

4 galeries i 144 capitells. Deixa’t guiar a través de quatre visites on podràs admirar l’art romànic tallat en pedra.

Et proposem descobrir a fons els 144 capitells del Claustre del Monestir de Sant Cugat, joies culturals plenes de simbolisme. En cadascuna de les quatre visites que oferim, s’aprofundirà en una de les galeries del Claustre i els seus capitells, a través d’una lectura simbòlica de la mà del Dr. Jorge R. Ariza, especialista en art sagrat. No et perdis aquesta oportunitat única per conèixer amb detall una mostra de la riquesa iconogràfica de l’art medieval.

Claustre del Monestir: coneix les històries que amaguen els capitells

El Claustre Monestir de Sant Cugat és l’indret on les pedres parlen. La visita que proposem tracta de descobrir els capitells d’una manera diferent, no té guions previs, només algunes regles de joc que, barrejades amb l’atzar i la improvisació del guia, generen una visita única a través de l’eix iconogràfic dels capitells del Claustre. És una visita que no es tornarà a repetir, serà exclusiva pel grup, perquè són els mateixos visitants els que marquen els temes que explicarà el guia.

Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comptat de Barcelona

La visita guiada més completa per conèixer la importància del Monestir de Sant Cugat en la història de Catalunya

Els matins es converteixen en una visita exclusiva que et permetrà passejar pràcticament en solitari per l’interior del Monestir de Sant Cugat i de l’Església. Descobriràs la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu magnífic claustre, el més important d’Europa en escultura romànica.

Sant Cugat és una ciutat amb facinants espais verds que són un regal per als nostres sentits. Passejant per aquests parcs, ens endinsarem en veritables refugis naturals que proporcionen oxigen a la ciutat i abric algunes esècies d’animals.

Organitza:

Deixa un comentari