Fira de Puigcerdà

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica propostes

FIRA DE PUIGCERDÀ (FINALMENT ANUL·LADA)

Aquest any, el lema de la fira és el Concurs i la Fira de Cavalls, on se celebra la mostra de bestiar equí més important del país, que ascendeix a un miler de caps de bestiar. Aquest tradicional concurs, aquest any ja arriba a la 38a edició i tindrà lloc els dies 9 i 10 de novembre.

L’Associació de Criadors de Cavalls de la Cerdanya i els ramaders de la comarca són els principals protagonistes d’aquest certamen, que es complementa amb les diferents parades de la fira multisectorial. Estaràn ubicades a la zona industrial, al centre de la vila i als carrers del voltant de l’Estany i el Parc Schierbeck.

La fira l’organitza l’Ajuntament de Puigcerdà amb el suport de l’Associació de Criadors de Cavalls de la Cerdanya, el Consell Comarcal de la Cerdanya, la Diputació de Girona, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, el Departament d’Agricultura i al seva oficina comarcal, “La Caixa”, Cadí i diversos ajuntaments, entitats, empreses i particulars de la comarca.

El concurs i al fira de cavalls esdevé la mostra de bestiar equí més important del país amb una xifra al voltant del miler de caps de bestiar.

La Fira del Cavall de Puigcerdà és una de les més important d’Europa. En aquesta fira s’hi pot trobar més de 1.000 exemplars de la raça autòctona del Pirineu. Es realitza el concurs morfològic per categories com terçones, egües amb pollí, terçons, quartons, millor ramaderia de la Cerdanya… i el diumenge la Fira de Bestiar on compradors de tota Europa aprofiten per adquirir els millors exemplars.

També hi ha l’oportunitat per fer una bona passejada al voltant del llac mentre gaudeixes del seu mercat i les paradetes amb diversos productes.

Per més informació, visita www.puigcerda.cat

Organitza:

Ajuntament de Puigcerdà

2 Comments
 1. Jaume

  Hola m’agradaria saber si aquet 7 de nobembre de 2020 es fara la fira?

  1. admin_turisme

   Finalment, ha quedat anul·lada per tal d’evitar aglomeracions durant aquesta època de pandèmia…

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  7 de novembre de 2020
 • Data final
  8 de novembre de 2020
 • Estat
  Anteriors
 • Categoria
 • Situació
  Polígono Industrial, 17520 Puigcerdà, Girona
 • Telèfon
  972 88 06 50
 • Correu electrònic
  info@puigcerda.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't