Festival Enoturista VÍVID 2021

VIVID-2021

FESTIVAL ENOTURISTA VÍVID 2021

El Festival Enoturista VÍVID ofereix, durant el mes d’abril i el primer cap de setmana del mes de maig, una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava.

El 2020 ens vam quedar sense VÍVID, però aquest any no ens el perdrem! El Vívid 20121 se celebrarà de l’1 d’abril a l’1 de maig, el Festival del Vi de la Denominació d’Origen Empordà, que adaptant-se a la situació actual ha organitzat un programa amb activitats presencials, majoritàriament a l’aire lliure, i activitats virtuals.

Algunes de les activitats seran en format virtual perquè tothom pugui gaudir del món del vi des de casa, així com també presencials, com per exemple:

  • Elaboració casolana de vinagre del Empordà i els seus maridatges
  • Preparació d’una taula de formatges
  • Tast de vins en llengua de signes
  • Visites i tast de vins al Castell de la Trinitat
  • Tast virtual en Sant Quirze de Colera
  • Taller d’iniciació al tast de vi i d’oli d’oliva verge extra
  • Taller de vermut.

En la seva setena edició, l’esdeveniment proposa una serie d’activitats enoturístiques que transformaran l’Alt i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya, sempre seguint tots els protocols sanitaris.

El municipi protagonista de Vívid 2021 es a Roses i es organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb el Consell Regulador de la D.O. Empordà.

Ja pots reservar la teva plaça per a gaudir de tastos, maridatges, tallers, visites guiades, esmorzars entre vinyes clicant aquí!
Més informació a vivid.costabrava.org

Organitza:

Event Details
Photos
Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes