Subirats Tasta’l

SUBIRATS TASTA’L, MOSTRA DE VINS, CAVES I GASTRONOMIA

El Subirats Tasta’l és una fira per tastar la qualitat dels vins i caves dels nostres cellers, per promocionar la gastronomia i posar en valor els productes del territori i el nostre patrimoni.

Subirats Tasta’l és una fira consolidada on trobareu espais per als amants del vi i el cava, propostes gastronòmiques,  degustacions elaborades amb productes de proximitat i diferents activitats que fan de la mostra un esdeveniment festiu per a tota la família.

HORARI I EMPLAÇAMENT

Diumenge 28 de novembre de 10 a 15h.  Novetat ampliació horari
Carrer Ponent i plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal.

INAUGURACIÓ

A les 10.30h , a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Subirats a càrrec de l’Il·lm. Sr. Miguel Delgado Almansa, Alcalde de Castellet i la Gornal (municipi convidat d’aquesta edició) . A continuació cercavila a càrrec de les colles de dracs de Subirats i les colles de dracs de Castellet.

PREUS

 • 8 tiquets degustació: 6,00€
 • Copa: 3,00€

*Els tiquets són bescanviables per vi, cava o degustació gastronòmica. Cada expositor decidirà el nombre de tiquets a bescanviar en funció del producte.

*Només se serviran degustacions amb la copa del Subirats Tasta’l.

QUE PUC TROBAR A LA MOSTRA?

En tot l’horari de 10 a 15 hores:

 • Degustació de vins i caves de Subirats a càrrec dels cellers participants.
 • Degustació gastronòmica a càrrec dels restauradors i elaboradors de Subirats, dels restauradors, vins i caves del municipi convidat d’enguany, Castellet i la Gornal i amb la participació especial del Consell Regulador IGP Gall del Penedès amb degustacions elaborades per restaurants del municipi com acció promocional del producte.
  Col·laboració especial de l’alumnat del PFI La Forquilla (Programa de Formació i Inserció en l’especialitat d’Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Serveis de Restauració del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès).
 • Mercat i exposició de productes de la terra, artesania i art de Subirats a càrrec dels productors, artesans, artistes i entitats participants.
 • Novetat Emporta’t Subirats a casa! Venda de la cistella de Subirats amb productes de proximitat del municipi. A càrrec de Caram Caram. Oferim una selecció de productes dels nostres elaboradors i artesans alimentaris. Al punt d’informació de la mostra.
 • Activitats i tallers infantils Jocs gegants amb monitoratge guiat, Tirolina a càrrec de l’escola de Natura Cuabarrada del Parc Natural del Foix, el taller infantil pintura i vi a càrrec de tinta i vi de Marta Araño i la visita guiada a la vinya de l’escola a càrrec dels infants de l’escola Sant Jordi de Sant Pau ( A les 10 i les 11h, apuntar-se directament al seu estand)

QUINES ACTIVITATS COMPLEMENTARIES PUC FER?

 • 10 i 12 hores – Caminada guiada de natura. Passejada per la ruta de la Pedra i la Memòria per descobrir l’entorn. A càrrec de Edulis. Sortida des del punt d’Informació de la Mostra. Durada: Entre 1 hora i 1 h i 30 minuts. Activitat adreçada a famílies. Gratuïtat per a menors de 16 anys acompanyats d’un adult. Preu adult: 4€ Inclou: guia, assegurança i obsequi.
 • 10, 11, 12 o 14 hores – Passejada en bicicleta elèctrica. Ruta autoguiada en bicicleta elèctrica per la ruta del Mirador. A càrrec de Bikemotions. Sortida des del punt de lloguer de bicicletes. Durada: 1 hora. Preu: 15 euros. Inclou: bicicleta, casc, assegurança resp. civil empresa i itinerari.
 • 10.30h – Tast guiat d’olis Tast d’olis de Subirats de diferents productors. A càrrec de Joan Papaseit, especialista en olis. Col·labora: Duc de Foix, Esteve i Gibert Viticultors, Fèlix Massana Ràfols, Molí Coloma – Finca la Boella i Oli Ferré Amell. Col·laboració especial de l’alumnat del PFI La Forquilla. Durada: 45 minuts. Preu: 6 euros.
 • 11.00h – Tast guiat de vins blancs xarel·los  Tast guiat de quatre vins blancs de varietat xarel·lo dels cellers de Subirats. A càrrec de l’enòleg Lluís Ràfols. Col·labora: Albet i Noya, Casa Ravella, Enlaire vins i Llopart. Col·laboració especial de l’alumnat del PFI La Forquilla. Durada: 45 minuts. Preu: 8 euros.
 • 12.00h – Tast guiat d’escumosos premis Vinari 2021 Tast de quatre escumosos de Subirats premiats a l’edició dels premis Vinari 2021. A càrrec de l’enòleg Lluís Ràfols. Col·labora: Cava Bertha, Cava Guilera, Covides i Sumarroca. Col·laboració especial de l’alumnat del PFI La Forquilla. Durada: 45 minuts. Preu: 10 euros.
 • 13.30h – Maridatge Cistella de Subirats Tast de quatre tapetes de productes de Subirats km 0 maridades amb 4 escumosos de Subirats. A càrrec de Caram Caram. Col·labora: Les Filos, Vinyet, 7 Pots, Ca l’Estevet, Cal Quim, Cal Pelegrí, Oli Ferré Amell, Batllori, Celler Eudald Massana, Celler Carol Vallès i Oliver Viticultors. Col·laboració especial de l’alumnat del PFI La Forquilla. Durada: 1h 30 minuts. Preu: 12 euros.
 • 9 a 15h – Viu l’experiència Pedala i Tasta! Vine en tren a la fira i agafa una bicicleta per circular de manera sostenible per les rutes de Subirats. Recorregut en tren, arribada a l’estació de Lavern-Subirats i benvinguda a Enobicing Penedès per recollir la teva bicicleta de lloguer. En ruta pedala i descobreix els cellers de Subirats amb tast de 2 vins/escumosos i petit aperitiu inclòs. Col·labora: Bikemotions, Enobicing Penedès, Renfe Rodalies i els cellers participants. Durada: 3 a 4 hores. Preu: 35 euros. Inclou: bicicleta elèctrica, casc, assegurança resp. civil, servei de gestió, assistència en ruta, app de les rutes de Subirats, tast i aperitiu en un celler. Descompte del 20% en la compra del producte Pedala i Tasta aplicable durant el dia de validesa del bitllet de tren. (Reserva anticipada mínim 2 persones) A la fira et guardem la bici a la carpa de Bikemotions.

* Formulari de reserva a: www.turismesubirats.cat/viulanatura/cicloturisme Més informació: tel. 656 908 590 o enobicingpenedes@turismesubirats.cat

* Activitats amb reserva prèvia i pagament online al web shop.penedesturisme.cat. Els tastos es realitzaran a la sala de tast de la fira. Aforament limitat a 24 persones màxim per tast.

Aquest programa pot patir modificacions per causes alienes a l’organització. Recomanem consultar la informació actualitzada a www.subirats.cat i/o www.turismesubirats.cat.

Per a més informació a turismesubirats.cat

Organitza:

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  28 de novembre de 2021
 • Data final
  28 de novembre de 2021
 • Estat
  Anteriors
 • Categoria
 • Situació
  Carrer Ponent i Plaça Subirats, Sant Pau d’Ordal
 • Telèfon
  93 899 30 11
 • Correu electrònic
  subirats@diba.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't