Festa Major de Sitges

FESTA MAJOR DE SITGES

El dia 24 d’agost els sitgetans celebrem la Festa Major en honor a Sant Bartomeu, i el dia 23 de setembre ho fem en honor a Santa Tecla, compatrons de la vila i de la Parròquia de Sitges des de l’edat mitjana.

Són, ambdues, les festes més importants i significades dels sitgetans. I la realitat de la seva proximitat en el calendari propicia que la vila visqui i, en efecte, organitzi un sol període festamajorenc que integra les dues celebracions.

Fer Festa és submergir-se en la tradició i retornar als rituals que ens afaiçonen el caràcter. És celebrar la memòria i enfortir els vincles amb el lloc i amb la gent que ens ha fet créixer. I és, sobretot, inundar de passió i de sentiment dut als extrems tota aquesta torrentada de vivències.

Per als sitgetans, la Festa Major tensa l’arc del dia a dia i ens expulsa dels escenaris del costum. Llavors, com instal·lats en un univers paral·lel, ens renova amb les noves lleis de l’emoció, amb la gravetat d’una pau insòlita, i amb el ritme frenètic d’una manera nova d’entendre i d’esprémer el pas del temps.

Aquest any, vine a celebrar la Festa Major a Sitges els dies 22 i 23 de setembre i viu-la amb els teus ulls!

Descarrega’t el programa clicant aquí. 
Per més informació, visita www.sitgesfestamajor.cat

Organitza:

 

Ajuntament de Sitges

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  22 de setembre de 2020
 • Data final
  23 de setembre de 2020
 • Estat
  Anteriors
 • Categoria
 • Situació
  Plaça de l'Ajuntament, 08870 Sitges, Barcelona
 • Telèfon
  938 11 76 00
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't