Festa Major de maig a Tàrrega

FESTA MAJOR DE MAIG A TÀRREGA 2023

La Festa Major de Tàrrega, referent a les terres de Lleida, honora la Mare de Déu de l’Alba i les Santes Espines, les patrones de la ciutat. Són dies de tradició, cultura popular, convivència, música, balls, gresca i gastronomia, i que omplen de públic els carrers i places. Durant els dies 11, 12, 13 i 14 de maig se celebren nombrosos actes tradicionals i folklòrics com són el Ball de l’Eixida, la Nit del Tararot, la Processó de les Santes Espines, la Trobada de Gegants i Capgrossos, el Corre-Tossino, correfocs, cercaviles…

Els exponents de cultura popular han guanyat molta presència els darrers anys i han esdevingut emblemàtics, impulsats a partir de la creació de l’Àliga de Tàrrega. Són, per exemple, els Nans, Lo Tossino, els Cavallets o les Arquets. També destaquen a la programació altres al·licients festius com concerts, teatre, sardanes, esports, animació infantil i concentracions d’entitats. El carrer és concebut com un espai de trobada i convivència amb un reguitzell de propostes gratuïtes per a tota la família.

En el marc de la Festa Major, Tàrrega també convida a conèixer i tastar les especialitats gastronòmiques de la Firacóc – Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca, el gran aparador dedicat al cóc urgellenc on hi trobaràs una gran varietat de cócs, coques de recapte i tota mena de productes de fleca, amb més de d’una vintena d’expositors.

Pots veure la programació de la Festa Major en aquest enllaç

Per a més informació, visita www.tarrega.cat

Organitza:

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes