Expoclàssic a Mollerussa

27a EXPOCLÀSSIC DE MOLLERUSSA

El 17 i 18 de setembre se celebrarà l’Expoclàssic, la fira dedicada al món del motor clàssic. Des de l’any 1996, és promoguda per l’Associació de Motos Clàssiques Terres de Ponent i amb el suport de la Regidoria d’esports de l’Ajuntament de la ciutat.

A partir de l’any 1999 l’organització de la Fira passa en mans de Fira de Mollerussa per aconseguir un certamen firal reconegut i amb prestigi dins del sector dels cotxes i motos clàssiques.

El gruix de la fira el forma el nombre d’expositors que participen amb una parada al Mercat de l’Automòbil, Motos, Accessoris i Col·leccionisme. Expositors amb una procedència va més enllà de les comarques lleidatanes, amb un 50% procedents de la demarcació de Barcelona, un 25% de Lleida i el 25% restant d’altres punts de fora de Catalunya com a Madrid, Castelló, Osca, Navarra o València.

També augmenta la presència de clubs de cotxes i motos clàssiques que aprofiten l’aparador que els hi suposa la fira per promocionar el club i alhora captar nous socis.

La fira es complementa amb exposicions i monogràfics dedicats a cotxes i motos clàssiques, i la secció de venda de cotxes i motos amb més de 25 anys.

El diumenge del certamen es continua celebrant la Trobada de Motos Clàssiques que aplega al voltant d’uns setanta participants.

Per a més informació, visita www.fira.com/expoclassic

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details