Expo Bages Ascensió 2020

EXPO BAGES ASCENSIÓ 2020

Expobages és un esdeveniment que defineix a la perfecció Manresa, ja que presenta tot un seguit de propostes innovadores que personalitzen la capital del Bages. És un punt de referència en el sector, ja que és un aparador d’activitats econòmiques tant per a la ciutat com per la comarca.

Expobages té la voluntat i capacitat per donar resposta a les demandes del teixit productiu i comercial de la comarca. Amb noves propostes per atendre les expectatives d’un públic cada vegada més informat, amb opcions d’elecció més variades i que els converteixen amb més exigents.

El punt de trobada entre comerciants i consumidors, entre industrials i professionals, entre administracions i ciutadania. És un espai de relació entre persones, d’intercanvi d’idees i de projectes. Un motiu per sortir al carrer i redescobrir la ciutat, viure la seva essència i sentir-se una mica més de Catalunya.

Aquest any tindrà lloc el cap de setmana 15, 16 i 17 de maig i estarà replet d’activitats de tots els àmbits. Els organitzadors han estat treballant en diferents propostes, i en aquesta edició t’esperen novetats envers altres anys.

Com per exemple l’espai 4.0, una nova proposta relacionada amb salut i la gastronomia, la participació de les Associacions de Veïns de Manresa i les novetats vingudes de la vessant més cultural i artística de la fira.

L’Expobages engloba gastronomia amb la cuina saludable i l’alimentació, tecnologia i futur amb drons, cotxes elèctrics i energies renovables, conèixer el patrimoni de Manresa i viure el turisme i la cultura de casa.

Aquesta fira és sentir el comerç, ja que durant tot el cap de setmana les botigues de Manresa estaran obertes al públic. La música i la festa són dos elements que acompanyen a la perfecció tot l’esdeveniment. No hi poden faltar les activitats infantils i les tradicions per completar l’agenda de tot aquell que assisteixi.

A l’Expobages hi trobaràs tot allò que busques en un cap de setmana oci, cultura i ambient.

Per més informació, visita firamanresa.cat/expobages

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  15 de maig de 2020
 • Data final
  17 de maig de 2020 23:59
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  C/Castelladral 5-7 Pol. Ind. Els Dolors Manresa 08240 – Barcelona
 • Telèfon
  93 877 63 12
 • Correu electrònic
  fira@firamanresa.com
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't