Curs Art i Territori a Agramunt

CURS ART I TERRITORI A AGRAMUNT 2022

Art i territori és un curs que s’emmarca dins la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida (UdL), organitzat per l’Ajuntament d’Agramunt en col·laboració amb la Fundació Privada Espai Guinovart i la Fundació Privada Guillem Viladot. El curs d’enguany és la 8a edició.

Art i Territori és un curs sobre art, creació artística, cultura i la seva relació amb el territori com a font d’inspiració i context. Art i Territori és una proposta educativa, pràctica i interdisciplinària per a que persones motivades pel fet artístic puguin gaudir d’un espai d’aprenentatge participatiu. No cal tenir coneixements previs.

Art i territori és un curs anual i intensiu de 3 dies consecutius (25 hores), adreçat a persones majors d’edat i realitzat de manera presencial a Agramunt.

El tema del curs d’enguany, 6a edició, gira entorn els porxos. Els porxos són espais privats d’ús públic, que totes transitem. Quants n’hi ha al teu municipi? A Agramunt més de 100. Ets conscient de la dimensió de protecció i socialització dels porxos? Com a comunitat, som conscients d’aquest patrimoni col·lectiu que hem heretat?

Informació sobre el curs:
  • Llengua d’imparticióCatalà
  • CoordinacióMaria Codorniu Caudet (docent i gestora cultural)
  • Equip docentJulia de la Cal (artista i dissenyadora), Núria Costa Balasch (artista i economista), Glòria Jové Monclús (UdL), Joan M. Minguet Batllori (escriptor) i Pau Minguet Sánchez (Fundació Privada Guillem Viladot)
  • Durada20 hores (3 dies). També t’hi pots inscriure només per a les sessions de dijous o només per a les de divendres + dissabte
  • EspaiLo Pardal, Espai Guinovart, escenaris urbans i rurals de l’entorn d’Agramunt
  • Preu50,00 € estudiants, PAS i PDI de la UdL i persones matriculades a les Aules d’Extensió Universitària adscrites a la UdL / 70,00 € la resta.
  • Preu per dies: Dijous 7: 25,00 €. Divendres 8 + dissabte 9: 50,00 €.

Programa i matrícula: www.udl.cat

Per visualitzar el programa dels tres dies clica aquí.

Organitza:

Event Details
Event Details