Curs Art i Territori a Agramunt

CURS ART I TERRITORI A AGRAMUNT 2022

Art i territori és un curs que s’emmarca dins la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida (UdL), organitzat per l’Ajuntament d’Agramunt en col·laboració amb la Fundació Privada Espai Guinovart i la Fundació Privada Guillem Viladot. El curs d’enguany és la 8a edició.

Art i Territori és un curs sobre art, creació artística, cultura i la seva relació amb el territori com a font d’inspiració i context. Art i Territori és una proposta educativa, pràctica i interdisciplinària per a que persones motivades pel fet artístic puguin gaudir d’un espai d’aprenentatge participatiu. No cal tenir coneixements previs.

Art i territori és un curs anual i intensiu de 3 dies consecutius (25 hores), adreçat a persones majors d’edat i realitzat de manera presencial a Agramunt.

El tema del curs d’enguany, 6a edició, gira entorn els porxos. Els porxos són espais privats d’ús públic, que totes transitem. Quants n’hi ha al teu municipi? A Agramunt més de 100. Ets conscient de la dimensió de protecció i socialització dels porxos? Com a comunitat, som conscients d’aquest patrimoni col·lectiu que hem heretat?

Informació sobre el curs:
  • Llengua d’imparticióCatalà
  • CoordinacióMaria Codorniu Caudet (docent i gestora cultural)
  • Equip docentJulia de la Cal (artista i dissenyadora), Núria Costa Balasch (artista i economista), Glòria Jové Monclús (UdL), Joan M. Minguet Batllori (escriptor) i Pau Minguet Sánchez (Fundació Privada Guillem Viladot)
  • Durada20 hores (3 dies). També t’hi pots inscriure només per a les sessions de dijous o només per a les de divendres + dissabte
  • EspaiLo Pardal, Espai Guinovart, escenaris urbans i rurals de l’entorn d’Agramunt
  • Preu50,00 € estudiants, PAS i PDI de la UdL i persones matriculades a les Aules d’Extensió Universitària adscrites a la UdL / 70,00 € la resta.
  • Preu per dies: Dijous 7: 25,00 €. Divendres 8 + dissabte 9: 50,00 €.

Programa i matrícula: www.udl.cat

Per visualitzar el programa dels tres dies clica aquí.

Organitza:

Event Details
Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes