10es JORNADES DELS FIDEUS ROSSOS DE CAMBRILS
Cambrils us convida, ara, a gaudir d’un dels seus plats més propis, dels que podríem anomenar que estan dintre de la categoria de “ranxos mariners” o “ranxos a bordo”: els Fideus Rossos de Cambrils, que tenen els seus orígens en les llars dels antics pescadors locals i, sobretot, en les cobertes de les barques de vela que, durant segles, van solcar les aigües de la Frau.
Del 4 al 20 de novembre podreu gaudir de la novena edició de les Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils on podreu gaudir, com a plat principal els fideus rossos, dels menús oferts pels diferents restauradors de la ciutat. Entre els menús podreu trobar plats de la cuina més tradicional a la innovació i sempre sorprenent cuina d’autor.
Programa Llibret Jornades Fideus Rossos
Els Fideus Rossos combinen l’herència de la cuina cambrilenca que ha passat de generació en generació, la qualitat dels productes de proximitat i l’excel·lència dels cuiners de Cambrils.