41ª Festa de la Cirera a Torrelles de Llobregat

41ª FESTA DE LA CIRERA A TORRELLES DE LLOBREGAT

El dissabte 5 i diumenge 6 de juny, la cultura popular, la diversió i les tradicions es donaran la mà a la 41ª Festa de la Cirera que se celebrarà a Torrelles de Llobregat.

A causa de les condicions sanitàries, aquesta edició reprendrà les activitats presencials després de seleccionar la proposta virtual l’any passat. Tot i això, es prendran totes les precaucions per evitar la congestió i reduir el risc d’infecció.

cirera

El Mercat de la Cirera i la Fira d’artesans es traslladaran a un espai perimetrat amb control d’aforament ubicat al Parc de Can Sostres, el carrer Jacint Verdaguer, el carrer Sant Pau i l’aparcament de Cal Joc. Així mateix, el Casal de la Gent Gran acollirà l’exposició de paneres amb les cireres de presentació (Cirera d’Argent) i cireres de qualitat (Cirera d’Or).

En aquesta edició no hi haurà zona de barraques, per garantir les mesures sanitàries, però sí es preveu instal·lar un escenari fix a l’aparcament de Catalunya en Miniatura on està previst organitzar activitats lúdiques per a totes les edats com espectacles infantils i familiars, jocs, actuacions de circ, concerts i monòlegs, entre d’altres.

Descarrega’t tot el programa aquí.
Per més informació, visita  turisme.elbaixllobregat.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes