
XXVIII JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CLEMENTINA
Amb l’arribada del fred els clementiners s’omplin de fruita i els fogons dels restaurants del municipi comencen a dissenyar els millors plats amb aquest ingredient tan especial.
Del 19 de novembre al 19 de desembre se celebren les XXVIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina a sis restaurants del municipi.
Les Jornades Gastronòmiques permetran als veïns i visitants tastar els millors plats amb un toc cítric, siguin entrants, peix, carn, arrossos, dolços o begudes, elaborats pels sis restaurants participants:
- Bitàcora
- Can Manel
- La Costa
- La Marinada
- Les Palmeres
- Citrus del Tancat.
CONSULTA ELS MENÚS AQUÍ
Els menús oscil·len entre els 20 i els 59 euros i es poden consultar a la web municipal i a les seves xarxes socials.
I com cada any, també volen donar suport i reconeixement al sector primari i, en concret, al citrícola, un pilar de l’economia canareva. Jordi Monfort, regidor d’Agricultura i Turisme, recorda que un dels objectius de les Jornades és “impulsar la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Clementines de les Terres de l’Ebre per a posar en valor el nostre producte i incentivar el consum de cítrics arreu del país”.