Viu l’esplendor modernista de Terrassa

XVII EDICIÓ DE LA FIRA MODERNISTA DE TERRASSA

( DATES PER CONFIRMAR )

Durant un cap de setmana del 10 al 12 de maig, Terrassa tornarà a viure l’esplendor modernista de finals del segle XIX i principis del XX amb més de 300 activitats per a tot tipus de públic.

Recreacions d’època, fira d’artesania, oficis antics, fira d’alimentació artesana, gastronomia, música, balls, teatre, visites guiades al patrimoni, tallers i espectacles infantils, i un variat programa d’activitats que fan de la Fira Modernista de Terrassa la gran festa del modernisme a Catalunya.

El Cinema i el modernisme de principis del segle XX, protagonistes de la XVII Fira Modernista de Terrassa

Aquest any, els visitants de la Fira Modernista tindran l’oportunitat de gaudir d’espais on viure les primeres experiències pre cinematogràfiques amb llanterna màgica, exposicions amb peces úniques i originals de l’època provinents d’arreu d’Europa i espectacles per reviure un període on la imaginació i la creativitat començaven a donar forma al futur del món del cinema.

Vine a conèixer en primera persona l’ambient dels carrers amb recreacions d’època i participa de la cultura popular, la gastronomia, l’artesania, el patrimoni o les activitats familiars.

Per més informació: firamodernista.cat

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT