VEUS – Festival de grups vocals de Catalunya

VEUS, FESTIVAL DE GRUPS VOCALS DE CATALUNYA

Catalunya és bressol d’un moviment associatiu molt important vinculat a grups vocals i al cant coral. Aquests grups vocals i aquestes corals, a més de constituir un important motor del patrimoni musical català, desenvolupen al voltant de la música diferents activitats convertint-se en una important eina de socialització i integració pels seus components.

La Garrotxa representa la màxima exemplificació d’aquest fenomen amb una gran quantitat de grups vocals i corals. És per això que el festival VEUS té la clara voluntat de liderar i ser l’eix d’aquest moviment sociocultural. Per aconseguir-ho, el festival es presenta amb una doble finalitat: per un costat, oferir al públic concerts de qualitat on la veu, en forma de grup, obtingui un destacat protagonisme i, per un altre costat, la d’acostar aquest tipus de música a la societat mitjançant diferents concerts i la participació del públic en tallers, jam sessions, masterclass i moltes altres activitats.

VEUS va dirigit al públic en general i també als membres integrants de grups vocals i corals amateurs, semi-professionals i professionals, que descobriran a Olot del 5 al 8 de desembre, una experiència única que els permetrà participar en diferents activitats, formar-se amb professors de renom, compartir experiències amb altres cors i grups vocals d’arreu de la geografia catalana i gaudir d’una programació rica, variada i de qualitat.

VEUS no és un altre festival. VEUS és el punt de trobada de tot un moviment social i cultural al voltant dels grups vocals.

Més informació a www.festivalveus.cat

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • d
  h
  m
  s
 • Data d'inici
  5 de Desembre de 2019
 • Data final
  8 de Desembre de 2019
 • Estat
  Pròximament
 • Categoria
 • Situació
  Centre ciutat, Olot, Girona
 • Telèfon
  972 26 01 52
 • Correu electrònic
  veus@festivalveus.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't