Torna el teatre als escenaris d’Amposta

TORNA EL TEATRE ALS ESCENARIS D’AMPOSTA

Es programen dos obres de teatre, tres espectacles infantils i un espectacle de dansa per al primer semestre de 2021

La següent cita del programa d’enguany és amb l’obra “El silenci dels telers”, el diumenge 28 de febrer. Una obra inspirada en el llibre d’Assumpta Montellà i que ens presenta dues dones que ens ensenyaran com era la vida en aquests mons en miniatura que eren les colònies tèxtils.

Dos espectacles familiars més, també de la Xarxa, se sumen al programa: “Cösmix” (Teatre Mòbil), el 20 de març, i “Sopa de Pedres” (Engruna Teatre), el 10 d’abril. Obres familiars on gaudir grans i petits.

El 17 d’abril és el torn de l’obra “Els Gossos”, de Nelson Valente. Amb motiu del dia internacional de la dansa, i dintre de la programació, L’Ajuntament d’Amposta i l’escola de Dansa Maria Lozano organitzen també un espectacle d’entrada gratuïta, el dia 1 de maig, amb diferents coreografies per acostar la dansa a la ciutadania.

Els aforaments de les diferents cites estaran reduïts al 50%, com marca la normativa vigent, i s’aplicaran en tot moment els protocols de seguretat i higiene pertinents.

Les entrades per als diferents espectacles es poden comprar en línia, de manera presencial o a taquilla. Enguany, també s’aplicaran els descomptes presents en l’anterior edició al jovent i les i els estudiants de la ciutat. Totes aquelles persones que tenien bonificacions i entrades per a la Temporada del 2020 concedides per l’Ajuntament poden canviar-les per les de la temporada actual a l’Oficina de Cultura.

Clica aquí per visualitzar la Programació
Per més informació, visita www.amposta.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  13 de febrer de 2021
 • Data final
  1 de maig de 2021
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Carrer Miralles, 4, 43870 Amposta, Tarragona
 • Telèfon
  680247127
 • Correu electrònic
  vadell@amposta.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't