Temporada Gastronòmica a la Vall de Camprodon

TEMPORADA GASTRONÒMICA A LA VALL DE CAMPRODON

L’associació Cuines de la Vall de Camprodon proposa per tretzè any els seus plats i menús temàtics en el marc de la Temporada Gastronòmica de la Matança i de la Quaresma, del 3 al 23 de febrer i del 24 de febrer al 15 de març, respectivament.

Un dels trets principals de la Vall de Camprodon és la seva riquesa gastronòmica, tant pel llegat històric, que ha marcat una cuina tradicional de gran qualitat, com per les noves propostes que sorgeixen de les joves cuines creatives.

La Temporada Gastronòmica de la Matança i la Quaresma a les nostres cuines respon a la voluntat de recuperar i donar difusió a la cultura i la tradició gastronòmica de la vall.

Vine a gaudir de la riquesa de la seva cuina d’hivern als 11 establiments de restauració que presentaran les seves propostes culinàries a partir del dia 3 de febrer fins el 15 de març.

Els restaurants on podreu degustar aquestes especialitats són:

  • A Camprodon: EL PONT 9, HOTEL CAMPRODON
  • A Espinavell (Molló): LES PLANES, CAN JORDI
  • A Llanars: HOTEL GRÈVOL SPA
  • A Molló: HOTEL CALITXÓ, EL COSTABONA
  • A Setcases: CAN JEPET, PIRINEU, CAN TIRANDA
  • A Tregurà (Vilallonga de Ter): FONDA RIGÀ
Per més informació, visita cuinesvalldecamprodon.blogspot.com

Organitza:

       

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
  • Data d'inici
    3 de Febrer de 2020
  • Data final
    15 de Març de 2020
  • Estat
    En curs
  • Categoria
  • Situació
    17867 Camprodón, Girona
  • Telèfon
    972704499
  • Correu electrònic
    turisme@ripollesdesenvolupament.com
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT