Sant Jordi diferent a Lleida

SANT JORDI DIFERENT A LLEIDA

L’emergència sanitària per la Covid-19 fa impossible celebrar Sant Jordi tal com tradicionalment s’ha fet.

Per aquest motiu, la Regidoria de Cultura prepara un programa d’actes divers que combina les propostes compatibles amb el confinament amb les que passen, sobretot, per les xarxes socials.

En aquest sentit, es proposarà que els ciutadans i les ciutadanes elaborin roses de forma artesanal per poder decorar els balcons el 23 d’abril i en pengin les fotografies a Instagram on es podrà explicar via Twitter quin és ‘El llibre de la meva vida’, per què i amb qui es voldria compartir.

En aquesta mateixa xarxa, també es convidarà a crear fils narratius col·laboratius en els quals els usuaris, amb un sol tuit, podran participar en la creació d’una història i invitaran un altre usuari a continuar-la. Tot, sempre amb l’etiqueta #lleidaviusantjordi.

Amb l’objectiu de fomentar la literatura lleidatana s’han endegat dues iniciatives més: la primera, un trivial de 25 preguntes que es podrà respondre a través del perfil d’Instagram de l’Ajuntament de Lleida entre dilluns i dijous.

Programa d’activitats clicant aquí
La segona, tres blocs de presentacions virtuals de les novetats editorials lleidatanes d’enguany amb una conversa en directe, també a través de l’Instagram de la Paeria, entre el guionista i actor Ferran Aixalà i una dotzena d’escriptors i escriptores.
Les xarxes institucionals serviran, alhora, per difondre els vídeos amb recomanacions de literatura feminista que s’han impulsat des del Casal de la Dona.
Per més informació, visita la web cultura.paeria.cat/literatura/sant-jordi

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  21 d'abril de 2020
 • Data final
  23 d'abril de 2020
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Situació
  Lleida
 • Telèfon
  973 70 03 00
 • Correu electrònic
  paeria@paeria.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't