La Fira de Teatre al Carrer a Tàrrega

LA FIRA DEL TEATRE AL CARRER A TÀRREGA

La Fira de Teatre al Carrer és una entitat pública que, sota la marca FiraTàrrega, treballa per la dinamització de la creació escènica catalana i l’intercanvi artístic professional en clau nacional i internacional, amb una atenció especial a les arts de carrer i als projectes que impliquen la ciutadania en l’espai públic.

FiraTàrrega és la marca comercial de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, Ens Públic Empresarial Local regit per un Consell d’Administració que integren l’Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida, el Ministerio de Cultura i la Generalitat de Catalunya.

Excepte un parell d’instal·lacions i la projecció audiovisual commemorativa dels 40 anys de la Fira, aquest any no hi haurà programació d’accés lliure pels carrers i les places de la ciutat. Per necessitats del guió pandèmic, hem hagut d’aglutinar-la en 3 espais perimetrats que anomenem «ciutats» (Ciutat Reguer, Ciutat Piscina i Ciutat Trepat) i oferir-vos-la en blocs que permeten veure entre dos i quatre espectacles.

Les ciutats tenen servei de bar i per accedir a cada bloc de programació cal una entrada al preu simbòlic de 5 euros. A més, com sempre, mantenim l’oferta de sala i també dels site-específics i experiències.

PROGRAMACIÓ

La Fira d’aquest any acull fins a 57 propostes artístiques diferents, 24 de les quals provenen del nostre programa de Suport a la Creació. Més que mai hem volgut fer un esforç per ser al costat dels creadors del nostre país en un moment de represa de l’activitat cultural i de retrobament amb el públic.

Clica aquí per visualitzar el programa d’actuacions

MERCAT DE PARADISTES

El mercat de paradetes i artesania es trasllada al pàrquing de les Piscines Municipals per poder garantir les distàncies de seguretat entre parades.

L’espectacle és a punt de començar! Apagueu els mòbils i connecteu-vos a les arts escèniques!

Per més informació, visita www.firatarrega.com

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't