European Ballon Festival Igualada

EUROPEAN BALLON FESTIVAL IGUALADA

Una trentena de pilots d’arreu del món participaran al festival de globus aerostàtics més important de l’Estat

L’European Balloon Festival, la concentració de globus aerostàtics més gran de l’Estat, celebra la seva 25ena edició del 8 a l’11 de juliol a Igualada (Barcelona). Una Festival que malgrat no torna amb tota las seva plenitud, recupera bona part de la programació habitual. Es recupera, també, la presència de pilots internacionals, que l’any passat no van poder ser-hi degut a la pandèmia. En total, una trentena de pilots provinents de països com Suïssa, Itàlia, Anglaterra, Egipte, Mónaco, Madrid, Castella, València i Aragó, a més dels pilots catalans.

Per gaudir de l’espectacle del vol simultani de globus aerostàtics cal llevar-se ben d’hora! Durant els 4 dies del festival se celebraran tres vols matinals. Divendres els globus s’enlairaran des del Parc Central, mentre que dissabte la màgia dels globus es desplaçarà al cor d’Igualada amb el vol de Ciutat, amb globus que s’enlairaran des del camp de futbol de Fàtima, la Plaça de l’Ajuntament, Cal Font i l’Estació d’autobusos. Diumenge al matí tindrà lloc el vol de cloenda, ja fora de la competició esportiva. A més dels vols, dissabte a la nit torna un dels plats forts del Festival, el Nigth Glow, l’espectacular encesa nocturna de globus que enguany se celebrarà en un format reduït i amb l’aforament limitat. Com a colofó, el grup Stay Homas tancarà la nit de dissabte amb un concert al Parc Central.

Activitats infantils i iglús de vent

Paral·lelament al programa de vols, tornen les activitats infantils a l’aire lliure, tant divendres com dissabte al Parc Central, i les activitats culturals i lúdiques als iglús de vent, unes construccions efímeres fetes amb teles de globus reciclades que s’instal·laran en diferents indrets de la ciutat.

Un vespre de dissabte de primer nivell amb el Night Glow i concert d’Stay Homas

La nit del dissabte dia 10 de juliol tindrà lloc l’encesa nocturna de globus Night Glow al Parc Central, seguida del concert de l’Anòlia a càrrec d’un dels grups revelació dels darrers temps: Stay Homas. A causa de les restriccions per la pandèmia, el recinte estarà perimetrat, els accessos marcats i l’aforament serà limitat. És imprescindible reservar entrada a través del web www.tiquetsigualada.cat. Una estona abans del Night Glow, es farà la gala d’entrega de premis als pilots guanyadors de la competició esportiva de l’European Balloon Festival.

El programa complet de vols i activitats es pot consultar a la pàgina web www.ebf.cat i a les pàgines del festival a les xarxes socials

Per a més infomració, visita www.ebf.cat

Organitza:

   

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  8 de juliol de 2021
 • Data final
  11 de juliol de 2021
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Av. Catalunya, s/n, 08700 Igualada (Barcelona)
 • Telèfon
  93 806 69 45
 • Correu electrònic
  atencio.ciutadana@aj-igualada.net
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't