La Laietània, difusió del patrimoni del Maresme

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

LA LAIETÀNIA, DIFUSIÓ DEL PATRIMONI DEL MARESME

( DATES PER CONFIRMAR )

Després de més de 2.000 anys la comarca del Maresme segueix essent un territori d’acollida i descoberta. Juntament amb els Vallesos, els Barcelonès i el Baix Llobregat formaven part de la Laietània.

El Maresme és un territori dens en restes arqueològiques de les civilitzacions ibèrica i romana que aquestes comarques han heretat i que avui en dia encara se’n pot gaudir.

Els seus organitzadors creuen que la manera més divertida d’aprendre les petjades del passat és divertint-se i interactuant els uns amb els altres.

Per aquest motiu han organitzat activitats didàctiques i exposicions als museus, volen que visquis les seves representacions de manera teatralitzada, et fan recreacions històriques i festes i fires emblemàtiques.

Les Jornades de la Laietània 2019 conviden a fer un viatge en el temps per entendre la vida quotidiana, l’economia, la societat i el lleure d’època ibera i romana.

El Maresme és un territori ric amb jaciments i amb una inquietud, que ve de lluny, per preservar i divulgar el llegat històric. Les cultures antigues estan arrelades a un territori i obertes a la Mediterrània.

Els actes es duen a terme de maig a octubre, així que encara hi ets a temps. Aquest mes de setembre no et perdis les visites guiades a jaciments com el de la Vila Romana de Torre Llauder, descobrir les exposicions als museus que hi participen o gaudir de Ulisses Fest a l’octubre no deixis de visitar la fira Reviu Ilturo.

Per més informació, visita www.laietaniamaresme.com

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't