
XXVII JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CLEMENTINA
Amb l’arribada del fred els clementiners s’omplin de fruita i els fogons dels restaurants del municipi comencen a dissenyar els millors plats amb aquest ingredient tan especial.
Del 19 de novembre al 19 de desembre se celebren les XXVII Jornades Gastronòmiques de la Clementina a sis restaurants del municipi.
Les Jornades Gastronòmiques permetran als veïns i visitants tastar els millors plats amb un toc cítric, siguen entrants, peix, carn, arrossos, dolços o begudes, elaborats pels sis restaurants participants:
- Casa Esquerra
- Can Manel
- La Costa
- La Marinada
- Les Palmeres
- Citrus del Tancat.
Tots els menús es poden consultar al web d’Alcanar Turisme i a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alcanar.
I com cada any, les Jornades Gastronòmiques de la Clementina també volen donar suport i reconeixement al sector primari i, en concret, al citrícola, un pilar de l’economia canareva. Jordi Monfort, regidor d’Agricultura i Turisme, recorda que un dels objectius de les Jornades és “impulsar la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Clementines de les Terres de l’Ebre per a posar en valor el nostre producte i incentivar el consum de cítrics arreu del país”.