Fira de pessebres i ornaments de Mataró

FIRA DE PESSEBRES I ORNAMENTS DE MATARÓ

( DATES PER CONFIRMAR )

Arriba un any més la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal a Mataró! Aquesta és la segona fira de Nadal més important de Catalunya tant pel seu emplaçament com per la qualitat dels seus productes.

A la fira s’hi pot trobar tot el necessari per decorar casa teva per Nadal i durant els dies que dura la fira (del 24 de novembre al 23 de desembre) hi ha diverses activitats organitzades per a tot tipus de públic.

Les més destacades i que es fan al mateix espai de la fira, a la plaça de Santa Anna, són: Contes de Nadal com La Nit més Màgica, Nadalim, Nadalam, Cant Coral a càrrec de la coral mataronina Montserrat Solà i Tocats pel Nadal (concert de cançons nadalenques i de festa). També es durà a terme el Ball de les Pedretes i M’he portat bé (espectacle de titelles).

La fira es pot visitar de 10 a 14h i de 16 a 21h excepte els caps de setmana, que tanca a les 22h.

Aquest referent de l’inici de l’Advent a la nostra terra es complementa amb molts altres actes i activitats nadalenques, com visites guiades, parcs d’atraccions infantils, exposicions, espectacles de teatre i circ, concerts, cinema, tallers diversos i l’arribada per mar dels Reis i Missatgers Reials, que un any més sorprendran petits i grans a partir d’una magnífica història que girarà entorn el personatge d’en Tempus.

La fira tindrà aquest any un total de 27 parades. Una d’elles, la del Caganer.com, serà una de les més especials d’aquesta edició, ja que Mataró retrà homenatge a la figura del caganer.

A la parada del Caganer s’hi podran trobar des de les figuretes més clàssiques fins a les de polítics, esportistes o personatges d’actualitat com Rosalía, Greta Thumberg i els personatges de La casa de papel. Com a novetat, s’hi podran trobar les figures de fang d’estil Carratalà a la parada pessebres.com.

Els amants de les figuretes de pessebre també podran gaudir d’una exposició amb una de les mostres més grans de caganers que es podran veure a Catalunya aquest any. L’objectiu: contribuir a la difusió i valorització d’aquesta tradicional figureta

Més informació a visitmataro.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  29 de novembre de 2020
 • Data final
  20 de desembre de 2020
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Plaça Santa Anna, Mataró, Barcelona
 • Correu electrònic
  visitmataro@ajmataro.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't