Festival de Música Altacústic 2021

FESTIVAL DE MÚSICA ALTACÚSTIC 2021

El Festival de Música Independent d’Altafulla programa 8 concerts del 15 al 17 de juliol i es desestacionalitza amb les actuacions de Maria Jaume i Patricia Atzur.

La vuitena edició del Festival de Música Independent d’Altafulla, l’Altacústic va començar el passat dissabte 22 de maig a la plaça del Pou, amb les actuacions de Maria Jaume i Patricia Atzur,  aquest cop tornà un dels emplaçaments de referència al certamen.

La tercera gran novetat del 2021 és l’agermanament que estableix el festival amb el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), de manera que Altafulla acollirà dos concerts amb segell de la reconeguda proposta osonenca, que permetrà a Vic donar més visibilitat de la seva iniciativa i alhora ampliar la programació encara en un context de contenció de la pandèmia.

La programació de l’Altacústic de juliol comprèn 3 dies:

Dijous 15 s’inicia el certamen en col·laboració amb el MMVV a l’escenari de la plaça del Pou, amb Joana Serrat & The Great Canyoners a les 19:30h, i amb Daniel Lumbreras a partir de les 21:30h.

Divendres 16 serà el torn de la tarragonina Anna d’Ivori a les 19.30h a la plaça de l’església, mentre que a les 20:30h. Joan Colomo actuarà a la plaça del Pou. Finalment, ja a les 22:00h tancarà la jornada Los Sara Fontán a la plaça de l’església.

L’Altacústic clourà el dissabte dia 17 a partir de les 20:00 amb Pau Vallvé a l’escenari de la plaça del Pou, Joina a les 21:30h. a la plaça de l’església, i Kids from Mars a la plaça del Pou a les 22:30h.

Per a més informació, visita www.altacustic.cat

Organitza:

Deixa un comentari