12a edició de la Festa del Mercat a la Plaça

12a EDICIÓ DE LA FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA

Aquesta reconeguda festa, la qual commemora aquells anys quan la petita vila va esdevenir en ciutat, si pot viure la recreació de com vivien aquells pagesos que van fer possible la transformació d’Amposta.

Es tractava d’una època d’arribada d’innovacions que va revolucionar la manera de treballar i de viure i que, a poc a poc, ha anat esdevenint-se amb una població única.

Entre mantons i faldetes entre carros i cavalls, entre cants i ballades, i amb la mateixa il·lusió que el primer any, se celebra, la Festa del Mercat a la Plaça i un seguit d’activitats, actes i esdeveniments d’època tradicional recordant tots els oficis, la cultura, l’art, la gastronomia, la història i la literatura que la van caracteritzar en el passat.

Aquest any arriba amb més empenta que mai i, durant el dia 4 de març  a Amposta tothom es vesteix de tradició, tal com anaven els avantpassats del municipi a principi del segle XX. Et volen mostrar per uns dies com era tot abans, deixant una petjada d’allò que ens fa ser avui en dia als ciutadans.

Els artesans omplen carrers del nucli, i els actors dels espectacles en locals de la ciutat,  han aconseguit crear un pols vital festiu on s’han unit treball, il·lusió i complicitat. Essent així un espai ple vitalitat, de compromís i germanor que fan que l’esforç de tots, any rere any, sigui una realitat.

Hora: 11:30h

Lloc: lo Sirgador

Per més informació, visita www.amposta.cat

Organitza:

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes