Festa de Sant Antoni Abat a Palamós

PALAMÓS CELEBRA LA FESTIVITAT DE SANT ANTONI ABAT

El diumenge 22 de gener es durà a terme a Palamós la festa de Sant Antoni Abat, amb la tradicional benedicció dels animals a les 13 hores al Passeig del Mar.

Aquesta activitat que és organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós i compta amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista Costa Brava, la parròquia de Santa Maria del Mar i de l’empresa La Fleca de l’Empordà.

Les activitats de la festivitat de Sant Antoni Abat a Palamós s’iniciaran a les 12 h del matí al l’escenari fix del Passeig del Mar amb una audició de sardanes. Serà una activitat amb l’agrupació Sardanistas Costa Brava en conveni amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós.

A les 13 h tindrà lloc la benedicció dels animals i la donació de l’anomenat “Pa de Sant Antoni” que amb motiu d’aquesta celebració i, en molts pobles de la riba mediterrània, es lliura als amos dels animals que participen de la benedicció, amb l’antiga creença de ser un aliment protector d’epidèmies i maleficis del dimoni i fins i tot, tenir una acció preventiva contra tempestes i llamps.

Per a més informació, visita www.palamos.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes