El caganer Festimarket

EL FESTIVAL FESTIMARKET

Vic recupera l’essència de Nadal per poder gaudir en família amb alegria i diversió i com a comú denominador ha sigut l’obsessió dels creadors del CAGANER FESTIMARKET.

A més, estarà situat en una localització privilegiada, al bellmig d’un camp d’alzines mil·lenàries i amb uns camps llaurats d’Osona de fons s’ha organitzat una festa pels sentits.

  • Hi haurà una pista de gel de dimensions considerables per patinar tranquil·lament. Preu: 6 €
  • Si ets dels que us agraden les emocions fortes podeu provar amb el tobogan de gel de 70 metres i si encara et queden ganes de més podreu provar de volar amb les tirolines o veure el món des d’una altra perspectiva tot caminant pel Circuit Aeri dels arbres. Preu: 3 baixades: 6 €
  • També podràs gaudir de totes les activitats infantils, que organitzen amb espectacles familiars constants a l’escenari principal.
  • Un xic més enllà en el Teatret de la Fira amb els teus petits podran experimentar amb la màgia, les cançons, els contes o els pallassos en espectacles de petit format a 5 metres de distància amb els actors.
  • També, podreu donar una volta amb els ponis, cremar adrenalina amb el làser tag, fer un Kilian en el petit Rocòdrom o gaudir la multitud d’activitats que us hem organitzat: Espai Tallers, Ruleta & Premi, el Caga burros, Clava el Clau, Diana, Jocs Gegants…
  • I pels que us agrada la música podreu gaudir de la multitud de concerts per un públic heterogeni (grans i petits) i que tenen un comú denominador: entusiasmar!
  • Tot combinat amb la cirereta: una oferta gastronòmica autèntica que us hem preparat per xalar dels sabors com cal i recuperar els sentits amb la selecció dels foodtrucks.
  • Expositors on podràs trobar aquell regal especial de Nadal.


Per a més informació, visita: www.elcaganer.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes