Baixada d’andròmines a Castellfollit del Boix

BAIXADA D’ANDRÒMINES A CASTELLFOLLIT DEL BOIX

El pròxim dissabte 31 d’agost a les 17h , i en el marc de la festa major de Castellfollit del Boix, es durà a terme la sisena edició de la baixada d’andròmines, més multitudinària i participativa de la comarca de l’Anoia i el Bages.

Superant el nombre de participants de l’edició passada, seran més de 20 pilots, locals, de Manresa, Igualada, Prats de Rei, Calaf, St Salvador de Guardiola i Andorra els que donaran tret de sortida a la popular cursa organitzada per la Comissió de Festes juntament amb l’Adjuntament de Castellfollit del Boix.

Aquest any a més a més, es compta amb la participació d’alguns professionals del Campionat de Catalunya d’Inèrcia, un fet que farà créixer la rivalitat amb els locals!

En aquesta prova es valora la velocitat, però també l’originalitat, la diversió, el temps i la feina que ha suposat la construcció d’aquests particulars vehicles.

Dins de la categoria d’adults hi haurà premis per l’andròmina més original , l’andromina més ràpida i l’andròmina grupal, i també premis pels més petits, dins de la categoria infantil.

Un cop acabada la cursa amb els guanyadors, la festa acaba amb la mongetada popular al centre del poble, amb les típiques mongetes de Ganxet de Castellfollit del Boix!

No us ho podeu perdre!

Organitza:

 Ajuntament de Castellfollit del Boix

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT