6ª Marxa de la Boira

6ª MARXA DE LA BOIRA

( DATES PER CONFIRMAR )
Boira Experience neix amb la vocació d’aportar un altre punt de vista al món de les marxes i el turisme

La Marxa de la Boira, és un esdeveniment esportiu que adopta aquest nom a partir de la 3a edició el 2017 i de la seva inclusió en el Circuit de Marxes Saludables de Ponent.

És una activitat no competitiva amb seu itinerant que té per objectiu gaudir de l’entorn i el paisatge de les terres de Ponent de forma saludable, fomentant els productes de proximitat, baixos en sucres i gaudint de l’hivern típicament lleidatà on la boira n’és, indiscutiblement, la protagonista.

Penelles serà la primera població de la Noguera per on passarà la 6a edició de la Marxa de la Boira, el proper 12 de gener de 2020, La inscripció es tancarà quan s’arribi als 700 participants.

   

La marxa inclou dos recorreguts circulars: un de curt de 13 quilòmetres, i un altre de llarg de 23 quilòmetres, per camins de terra i amb sortida i arribada a Penelles. L’hora de sortida serà a les 9 del matí pel recorregut llarg i a les 9.30 del matí per al recorregut curt. El lloc de sortida serà des del Passeig Josep Prenafeta, sota l’apadrinament dels gegants de la població.

A l’arribada hi haurà, com és habitual, una gran degustació de cassola de tros d’hivern o vegetariana. 

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes