5ª Trobada de poesia i terrissa

5ª TROBADA DE POESIA I TERRISSA

( DATES PER CONFIRMAR )

Dissabte 15 de juny, a les 20:00 h, a l’obrador de terrissa (Carrer la Creu n.70 de la Galera) de Joan Cortiella, únic terrisser en actiu a la Galera i a la comarca del Montsià, tindrà lloc la V Trobada de poesia i terrissa.

Organitzada per l’editorial: Godall edicions i el Mestre Artesà terrisser Joan Cortiella amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Galera a través del Museu Terracota
Godall Edicions és una editorial independent que té per objecte “publicar els llibres que ens agradaria llegir i que no trobem al mercat.” El nom de Godall és el de la població del Montsià a la qual l’editorial està emocionalment lligada i per això l’emblema és una olivera, “arbre mil·lenari que creix amb paciència i tossuderia a les terres que envolten la població i del qual, després d’una acurada elaboració, s’obté un oli de molta qualitat”. Així, a Godall Edicions anem a poc a poc perquè creiem en les virtuts de la feina artesanal.

Sota el lema “Més llibres, més lliures” Godall edicions va fent-se camí en aquest món tan complex, i, alhora apassionant que és la literatura. 

Cortiella, espai on s’hi està treballant de manera ininterrompuda des del segle XVIII, que conserva l’antic forn de llenya, i, on sembla que el temps transcorre més espai. Ben a la vora d’aquest forn, els poetes: Ernesto Hernández Busto, Mohamad Bitari, Emilia Conejo, Rafael Haro, Jordi Mas, Mònica Miró Vinaixa i Abraham Mohino, ens delectaran amb la lectura i interpretació de diverses poesies amenitzat pel so del torn del Mestre Artesà Terrisser Joan Cortiella, que per a l’ocasió elaborarà diferents peces de terrissa. 

En aquesta edició hi haurà la col·laboració musical de Rainer Seiferth i “micro obert”, és a dir, després del recital dels poetes, qui vulgui podrà sortir a recitar les seves pròpies poesies o les d’un altre.
Per arrodonir l’acte i perquè el vi és un component més de la nostra cultura mediterrània, se servirà una copa de vi DO Montsant del Celler Ficaria, de La Figuera (Priorat). Un vi que ha madurat en recipients de terrissa elaborats pel Mestre Terrisser de la Galera Joan Cortiella Garcia.

Us esperen!

Organitza:

 

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT