33è Mercat de Música Viva de Vic

33è MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC

El Mercat de Música Viva de Vic és un punt de trobada professional que reuneix a tots els sectors de la indústria musical. Des del 1989, cada setembre i durant quatre dies, la ciutat de Vic acull agents de tots els àmbits de la música, vinguts d’arreu del món per conèixer noves propostes, assistir a fòrums, intercanviar coneixement i comprar i vendre música.

Un Mercat que ha construït un pont entre continents, pel qual la cultura i les iniciatives musicals travessen en tots dos sentits. Amb seu al sud d’Europa, el MMVV crea xarxes internacionals de professionals i genera nous espais de creació fomentant la col·laboració entre artistes de tot el món.

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) encara una 33a edició excepcional del 15 al 19 de setembre, adaptada a les circumstàncies actuals. Enmig de la crisi causada per la Covid-19, el Mercat es reinventa per continuar oferint una àmplia oferta als professionals del sector i una programació singular i diversa carregada d’estrenes per a tots els públics. El Mercat tancarà la setmana amb música en directe a diversos espaisde Vic, amb actuacions que compliranla normativa sanitària vigent al setembre.

En definitiva, el Mercat  és imprescindible per descobrir els sons que bateguen, principalment, a Catalunya, Espanya i l’arc mediterrani, però també a la resta del món.

Per més informació, visita www.mmvv.cat

Organitza:

 

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  15 de setembre de 2021
 • Data final
  19 de setembre de 2021
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Vic, 08500, Barcelona
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't