25è Festival del Comte Arnau

25è FESTIVAL DEL COMTE ARNAU

El Festival del comte Arnau és un certamen anual de programació cultural inspirat en el mite del Comte Arnau que se celebra cada mes de juliol i agost des de l’any 1995.

Un estiu més, el comte Arnau i les seves diverses interpretacions artístiques seran el nexe de les propostes culturals de Sant Joan de les Abadesses, en una proposta d’activitats que relacionen el nostre patrimoni arquitectònic, la nostra història i les nostres llegendes i tradicions.

Un festival únic en què els espectacles tenen lloc al mateix espai on també transcorren les llegendes que els inspiren. Com sempre, la recepta portarà dansa, teatre i música, i estrenarà una obra inèdita relacionada amb el comte.

Tot i la situació excepcional que ens ha tocat viure durant els darrers mesos, el comte Arnau tornarà a aparèixer durant les nits d’estiu a Sant Joan de les Abadesses.

Enguany, la cita arriba al seu primer quart de segle de vida i, per celebrar-ho, s’han programat tres espectacles musicals, un teatral i un de carrer.

Andrea Motis, Sanjosex, The Suitecase Brothers i Xarop de Canya són els noms propis d’una edició que arrancarà amb un espectacle teatral escrit per Josep Maria Jaumà i dirigit per Dolors Vilarasau, i que té com a protagonista al poeta Joan Maragall, autor que va donar un impuls a la llegenda del comte Arnau quan en va escriure la seva versió.

Tota la informació visitant www.santjoandelesabadesses.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't