25ª Mostra Gastronòmica de Les Garrigues

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica proposta

25ª MOSTRA GASTRONÒMICA DE LES GARRIGUES

( DATES PER CONFIRMAR )

Amb oli de raig…

Del 2 de novembre al 15 de desembre, per vint-i-cinquè any consecutiu, el Consell Comarcal de les Garrigues juntament amb set restaurants de la comarca organitza la Mostra Gastronòmica de les Garrigues. Per tal de promoure i donar a conèixer la cuina de la terra que es caracteritza pel sabor que oli garriguenc d’oliva verge extra dona a tots els plats.

Aquesta XXV Mostra Gastronòmica de les Garrigues, que enguany és fruit del treball de participació i de l’esforç dels restauradors de la comarca de les garrigues, ens delecta amb uns plats cuinats amb il·lusió i professionalitat, amb el propòsit que tots els qui els tastem puguem sentir les aromes de les Garrigues.

A més, no et pots perdre La Festa de L’Oli Nou a Castelldans el dia 8 de desembre! Celebrada cada any a principis de desembre per tal de promocionar i potenciar el consum d’oli oferint un esmorzar popular fent ús dels primers olis de l’any. El Museu de l’Oli i el Mon Rural obre les seves portes gratuïtament des de les 11:00h a les 13:00h.

Més informació

  • Els àpats s’elaboren amb oli d’oliva verge extra de les Garrigues.
  • Els menús es poden degustar els dissabtes al migdia i a la nit, i els diumenges al migdia.
  • És recomanable reservar taula amb antelació.

Per més informació, visita www.turismegarrigues.com

Descarregat el programa aquí!

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT