25a edició de la Festa i ruta de la Carxofa i l’Arròs

Festa de la carxofa i l'arròs a Amposta

FESTA DE LA CARXOFA I L’ARRÒS

La Festa de la Carxofa i de l’Arròs arribarà enguany a la 25a edició i ho farà amb una novetat, incorporant l’arròs també com a producte estrella, juntament amb la carxofa.

La nova edició de la Festa de la Carxofa i l’Arròs, organitzada per la regidoria de Comerç i Mercat Municipal amb el suport de la regidoria de Turisme i Promoció Exterior, se celebrarà el diumenge 16 de febrer al Pavelló 1 d’Octubre a les 12 del migdia.

Com és habitual, hi haurà el tast popular (se’n preveuen uns 2.000) i tastos servits pels 9 restaurants que hi ha participen.

Enguany, el preu del tast popular serà de 5 euros i els dels restaurants 3 euros. L’aigua i la cervesa serà gratuïta, mentre que el vi tindrà un preu d’1 euro la copa.

Els tiquets ja es poden adquirir a l’Oficina de Cultura i Festes i a l’Oficina de Turisme. El mateix dia de la Festa també es podrà comprar el tiquet a les 11 del matí.

Ruta dels platerets de la carxofa i l’arròs

Una altra de les novetats d’enguany és la Ruta dels platerets de la carxofa i l’arròs, que se celebrarà els caps de setmana del 21 al 23 de febrer i del 28 de febrer a l’1 de març als 19 bars i restaurants participants d’Amposta.

Els platerets, que tenen com a element protagonista la carxofa, tindran un preu de 3,5 euros.

Tots els restaurants i bars participants en aquesta Ruta dels Platerets es podran consultar en un tríptic, on també es podrà visualitzar el tipus de tapa que ofereixen cadascun d’ells.

Activitats complementàries

Paral·lelament a les degustacions gastronòmiques, s’han organitzat dues activitats complementàries els dies 15 i 16 de febrer, com la Ruta fluvial amb el llaüt ‘’Lo Sirgador’’ i la Ruta urbana per Amposta. 

D’altra banda, des del 14 de febrer i fins l’1 de març, els allotjaments d’Amposta oferiran un 10% de descompte en l’allotjament.

Per més informació, visita www.amposta.cat

Organitza:

   

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  16 de febrer de 2020
 • Data final
  1 de març de 2020
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Carrer Sebastià Juan Arbó, 3B, 43870 Amposta, Tarragona
 • Telèfon
  977 70 00 57
 • Correu electrònic
  ajuntament@amposta.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't