Jornades Gastronòmiques del Calamar d’Arenys de Mar

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica propostes

JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CALAMAR D’ARENYS DE MAR

Plats i menús elaborats amb calamar d’Arenys per 22 restaurants del municipi

Com cada any, Arenys de Mar celebra durant el mes d’octubre les Jornades Gastronòmiques del Calamar d’Arenys o també anomenat “Calamarenys” i enguany ja en són 26 les edicions d’aquesta cita de tardor en les que els restaurants arenyencs promocionen les qualitats del producte de proximitat estrella: el calamar d’Arenys.

Justament, a Arenys de Mar es pesca una varietat específica de calamar que és el que es promou des de les Jornades i que s’emmarca com a Producte d’Arenys, entre altres varietats de peix pescat a la zona i productes del mar. Aquest, és un segell de qualitat del què es produeix i s’elabora localment.

Durant les Jornades, us proposem tastar les diferents propostes dels restaurants de la vila que es dediquen, des de fa molts anys, a cuinar plats elaborats amb el peix d’Arenys.

La direcció de les Jornades és a càrrec de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, amb la col·laboració d’altres regidories, de l’Associació de Restauradors d’Arenys de Mar i de diferents restaurants, allotjaments, comerços i associacions de la vila.

El Calamarenys també es complementa amb un programa d’activitats per fer atractiva la visita a Arenys de Mar i posar en relleu la realitat marinera de la vila. Hem preparat diverses visites al port, passejos amb barca, descobertes naturalistes i un recull digital de receptes de Calamar que permet conèixer la seva història i també el seu futur.

D’aquesta manera no només potenciem l’element gastronòmic sinó que també oferim una descoberta de la vila i la seva gent, sempre oberta a acompanyar-vos per fer-vos gaudir del què més ens estimem: Arenys de Mar.

Per més informació, visita www.arenysdemar.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  1 d'octubre de 2021
 • Data final
  31 d'octubre de 2021
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Riera del Bisbe Pol, 8, 08350 Arenys de Mar, Barcelona
 • Telèfon
  937957039
 • Correu electrònic
  turisme@arenysdemar.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't