24è Festival del Compte Arnau

24º FESTIVAL DEL COMTE ARNAU

(Dates per confirmar)

És un certamen anual de programació cultural inspirat en el mite del Comte Arnau que se celebra els mesos de juliol i agost des de l’any 1995.

Aquest personatge té el seu propi Centre d’Interpretació del Mite del Comte Arnau, el qual dona la informació necessària per entendre l’origen i l’evolució de la figura del comte des del folklore, la història, la música i la literatura.

Una any més, el comte Arnau i les seves diverses interpretacions artístiques seran el nexe de les propostes d’activitats que relacionen el nostre patrimoni arquitectònic, la nostra història i les nostres llegendes i tradicions. Un festival únic en què els espectacles tenen lloc al mateix espai on també transcorren les llegendes que els inspiren. Com sempre, la recepta portarà dansa, teatre i música, i estrenarà una obra inèdita relacionada amb el comte.

Us recomanem fer una passejada nocturna per descobrir els camins que recorria el comte Arnau pels voltants de Sant Joan de les Abadesses. Durant el recorregut tindràs l’oportunitat de conèixer una part de la llegenda del comte Arnau i gaudir d’un ressopó. Per participar en aquesta activitat és obligatori l’ús de calçat adequat i un lot o frontal.

La gastronomia també forma part del festival, ja que com a bons catalans els productes de la terra han de tenir el seu protagonisme en les festes. En aquest cas, els restaurants, les fleques i pastisseries de la vila han fet un viatge en el temps a través de la gastronomia. I durant els dies del festival ofereixen plats i receptes de l’època medieval catalana. Mitjançant la gastronomia volen transmetre la història de la comarca a través de creacions culinàries procedents del receptari de l’edat mitjana a la Catalunya Vella.

T’ho perdràs? Consulta la seva pàgina web per assabentar-te de totes les curiositats i descobriràs totes les particularitats de Sant Joan de les Abadesses a www.santjoandelesabadesses.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT