11ª Edició de Lleida Expo Tren

11ª EDICIÓ. LLEIDA EXPO TREN

El Saló LLEIDA EXPO TREN neix l’any en què es commemora el 150è aniversari de l’arribada del ferrocarril a Lleida.

Aquest any l’esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana del 14 i el 15 de Març del 2020. El seu horari es el dissabte 14 de 10h a 20h i el diumenge 15 de 10h a 14h.

Es tracta d’una fira dedicada a allò que es pot anomenar l’oci ferroviari o conjunt d’activitats que fan referència al món del ferrocarril en la seva vessant més lúdica i també cultural.

El saló, de característiques úniques a Espanya, s’ha convertit en un referent català i estatal i també internacional, i complementa a la perfecció l’actual oferta turística ferroviària del Tren dels Llacs.

La fira està dirigida principalment a persones ja familiaritzades amb aquest entorn, i també al públic en general –sense excloure els infants– que desitgi gaudir del fantàstic món dels trens, tant en la realitat com en miniatura.

A nivell comercial, hi són presents les principals marques de modelisme ferroviari tant pel que fa a trens com a materials per a la construcció de maquetes, i també hi ha un espai dedicat a la venda.

Per la seva banda, l’oferta de turisme ferroviari es concreta amb la presència de diverses entitats i empreses del sector.

En definitiva, el saló LLEIDA EXPO TREN té unes característiques que el fan únic a Espanya; té com a objectiu la difusió de l’afició i de l’interès pel món del ferrocarril en totes les seves facetes lúdiques i culturals i s’ha convertit en un referent al nostre país i al sud d’Europa.

Per més informació, visita expotren.com

Organitza:

   

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes