11ª Edició de Lleida Expo Tren

11ª EDICIÓ. LLEIDA EXPO TREN

El Saló LLEIDA EXPO TREN neix l’any en què es commemora el 150è aniversari de l’arribada del ferrocarril a Lleida.

Aquest any l’esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana del 14 i el 15 de Març del 2020. El seu horari es el dissabte 14 de 10h a 20h i el diumenge 15 de 10h a 14h.

Es tracta d’una fira dedicada a allò que es pot anomenar l’oci ferroviari o conjunt d’activitats que fan referència al món del ferrocarril en la seva vessant més lúdica i també cultural.

El saló, de característiques úniques a Espanya, s’ha convertit en un referent català i estatal i també internacional, i complementa a la perfecció l’actual oferta turística ferroviària del Tren dels Llacs.

La fira està dirigida principalment a persones ja familiaritzades amb aquest entorn, i també al públic en general –sense excloure els infants– que desitgi gaudir del fantàstic món dels trens, tant en la realitat com en miniatura.

A nivell comercial, hi són presents les principals marques de modelisme ferroviari tant pel que fa a trens com a materials per a la construcció de maquetes, i també hi ha un espai dedicat a la venda.

Per la seva banda, l’oferta de turisme ferroviari es concreta amb la presència de diverses entitats i empreses del sector.

En definitiva, el saló LLEIDA EXPO TREN té unes característiques que el fan únic a Espanya; té com a objectiu la difusió de l’afició i de l’interès pel món del ferrocarril en totes les seves facetes lúdiques i culturals i s’ha convertit en un referent al nostre país i al sud d’Europa.

Per més informació, visita expotren.com

Organitza:

   

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  14 de març de 2020 23:59
 • Data final
  15 de març de 2020 00:00
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Situació
  Avinguda President Josep Tarradellas, s/n, 25001 Lleida
 • Telèfon
  973 700 319
 • Correu electrònic
  infoturisme@paeria.es
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't